Layar
Part of the Blippar Group

Geo Layer CASTgids

testambt thumbnail

To open this layer, scan the QR code below using any AR-link compatible browser, such as Layar, Wikitude or Junaio.

Or manually open this link: ar://cdp.interop.layar.com/testambt

Download Layar

CASTgids


Layer ID: testambt
by CAST / Wicked Fruit

Architectuurgids Midden-Brabant

De Architectuurgids Midden-Brabant bevat architectuur in Tilburg, Waalwijk, Dongen, Loon op Zand, Gilze en Rijen, Oisterwijk, Goirle en Hilvarenbeek.

Deze gids is een initiatief van het Centrum voor Architectuur en Stedebouw Tilburg (CAST). De Fontys Academie voor Architectuur en Stedenbouw in Tilburg gaf ter gelegenheid van haar 75-jarig bestaan opdracht tot het maken van deze Layar-applicatie.

De gids is ook verschenen als boek en te raadplegen via www.architectuurgidsmiddenbrabant.nl. Meer informatie is te vinden op www.castonline.nl.

Tekst: Leon Sebregts
Fotografie: René de Wit
Redactie: Hans Ibelings
Eindredactie: Evelien Pieters
Productie: CAST
Website en applicatie: Pepijn Lemmens en Wicked Fruit

De totstandkoming van de Architectuurgids Midden-Brabant werd mede mogelijk gemaakt door de vaste sponsoren van CAST en een bijdrage van het Stimuleringsfonds voor Architectuur en Midpoint Brabant (REAP-subsidie).

We request not to sign up and further make payments for Layar services. Please proceed to use Blippbuilder to create AR experiences.
We use cookies to improve our services. Don’t worry, they don’t store personal or sensitive information and you can disable them at any time in your browser settings.